Comdex-baas is boos op it-industrie

Algemeen directeur Fred Rosen zag er niet gelukkig uit toen hij gisteravond Bill Gates als keynote-spreker mocht aankondigen op zijn Comdex-beurs. De beurs neigt naar een historisch dieptepunt.

"Comdex is erop gericht een 'community' op te bouwen", zei Rosen tijdens de opening van Comdex. Daarom vindt hij het bijzonder jammer dat zoveel grote bedrijven wegblijven van de beurs. Nog erger vindt hij het dat bedrijven niet op de beurs staan, maar wel suites afhuren in hotels vlak bij de beurs. "Dit is een evenement voor de it-industrie, maar dan moet ze het wel zelf ook willen steunen." Wie niet deelneemt aan Comdex, denkt volgens Rosen alleen aan de korte termijn. Notoire afwezigen op deze editie van Comdex zijn met name Oracle en EDS, die in het verleden nog keynote-sprekers leverden.
 
Eerder al besliste Key3Media een aantal kleinere edities van Comdex te schrappen en eind deze week zoekt het bedrijf via Chapter 11 bescherming tegen zijn schuldeisers. Het afgelopen kwartaal boekte Key3Media een fors verlies, en kondigde het aan dat zijn kapitaalsstructuur onvoldoende is om te overleven.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-11-18T00:00:00.000Z José Delameilleure
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.