HP wil wereld overtuigen van eigen succes

Reclamefilmpjes, dat was het overtuigingsargument van HP-topvrouw Carly Fiorina op deze editie van Comdex. Met deze filmpjes probeerde ze de wereld te overtuigen dat HP goed bezig is.

In de filmpjes die Fiorina toonde, waren tevreden klanten aan het woord, met de boodschap dat andere bedrijven hadden verteld dat hun droom niet waar zou worden. Alleen HP slaagde erin de wensen te vervullen, was wat de toehoorders dienden te onthouden.
 
Net als vorig jaar wees Fiorina erop hoe technologie de Derde Wereld kan helpen. Vorig jaar was het Afrika dat door de digitale fotografie vooruit zou gaan, dit jaar spitste ze zich toe op India, waar fotografen met HP-toestellen de bevolking fotograferen voor digitale paspoorten.
 
Fiorina vergeleek HP ook met IBM. IBM wil bedrijven in één keer naar nieuwe e-business-toepassingen overbrengen, HP doet dat met zijn klanten ook, maar dan stap voor stap.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-11-19T00:00:00.000Z José Delameilleure
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.