Ubizen nummer 136 op Europese ranglijst

Het Belgische Ubizen staat dit jaar op plaats 136 op de European Technology Fast 500, de ranglijst van de snelst groeiende Europese technologiebedrijven.

Die lijst is opgesteld door Deloitte Touche Tohmatsu. De positionering is gebaseerd op de omzetgroei van de afgelopen drie jaar (1999 tot en met 2001). In die periode realiseerde Ubizen een omzetgroei van 429 procent. Ondanks deze positie heeft het beveiligingsbedrijf nog wel enkele verbeteringspunten: zo snel mogelijk zijn winstgevendheid herstellen en nieuwe omzet realiseren.
Ubizen dook in het vierde kwartaal voor 23,56 miljoen euro in het rood. In het derde kwartaal van dit jaar incasseerde het bedrijf al een verlies van 3,98 miljoen euro. Het bedrijf werkt al meer dan een jaar aan kostenbesparende plannen en sleutelt hard aan de uitbouw van een nieuwe kernactiviteit, de managed security services.
Topman Stijn Bijnens van Ubizen over deze uitbreiding: "Diensten voor beveiliging vormen een groeimarkt. Meer en meer grote bedrijven en overheden begrijpen dat beveiliging niet gaat om een product maar om een dienst, die 24 uur op 24, en zeven dagen op zeven beschikbaar moet zijn."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Nummer 136 op de ranglijst, hhmmm,
is het niet veel interresanter om te weten wie de eerste tien zijn...?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-12-11T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.