Triple P trekt zich terug uit België

Triple P staakt zijn Belgische activiteiten. De Nederlandse ict-dienstverlener ziet er geen heil meer in actief te blijven bij de zuiderburen, vanwege de slechte vooruitzichten.

Dit meldt onder meer Het Parool. De kosten voor het afstoten van de Belgische dochter komen ten laste van het resultaat over het laatste kwartaal van 2001. Triple P België boekte vorig jaar een omzet van circa acht miljoen euro. Bij het bedrijf werken 57 medewerkers.
 
In november 2001 werd duidelijk dat Triple P de voorgenomen Nederlandse beursgang voorlopig in de ijskast heeft gezet. Als reden voor het uitstel werd het vertrek van algemeen directeur Jan Willem Baud aangevoerd. Triple P heeft al een notering aan de Amerikaanse schermenbeurs Nasdaq. Over het derde kwartaal van vorig jaar daalde de omzet van het bedrijf met 17,3 procent naar 24,7 miljoen euro. De nettowinst over de eerste negen maanden van 2001 bleef op hetzelfde niveau vergeleken met dezelfde periode in 2000: 2,6 miljoen euro. Bij Triple P werken internationaal circa 505 mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-01-07T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.