KPD over in handen van Telematica Groep

Uitzendbedrijf United Services Group (USG) gaat op korte termijn zijn software-ontwikkelingstak, de KPD Groep, verkopen aan de Telematica Groep in Weert.

Volgens de Almeerse uitzender sluiten de kernactiviteiten van KPD onvoldoende aan op de op de arbeidsmarkt georiënteerde dienstverlening van United Services Group. Volgens USG zal de verkoop van KPD geen negatieve invloed hebben op de winst per aandeel. Daarnaast zullen er door de overname ook geen ontslagen vallen bij KPD.
 
KPD komt nu onder de vleugels van de Telematica-groep, die is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de telecomindustrie. KPD richt zich met haar softwareproducten met name op de sectoren bouw en installatietechniek. Daarnaast is het bedrijf actief op het gebied van facility management.
 
Bij KPD werken ongeveer honderd medewerkers. Over 2001 zal het bedrijf naar verwachting ongeveer een omzet boeken van tien miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-01-10T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.