Beurs: 'Newconomisten' gaan vrijuit

De commissarissen van Newconomy hebben het fondsenreglement niet overtreden, meldt de Adviescommissie Fondsenreglement van Euronext.

Vrijdagmorgen maakte de commissie de resultaten van een studie bekend. De Amsterdamse beurs had dit onderzoek ingesteld naar de transacties van enkele commissarissen van Newconomy. Zij maakten gebruik van de mogelijkheid om een belang te verkrijgen in Newconomy via de 'Stichting Administratiekantoor Newconomy Network' en financierden dit belang via een leenfaciliteit voor Newconomy-werknemers en -deelnemingen.
 
Euronext Amsterdam had vraagtekens gezet bij deze leenmogelijkheid voor personeel. Maar uit het onderzoek door de Adviescommissie Fondsenreglement blijkt dat er geen sprake was van een overtreding.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

oud zeer , nieuwe truukjes...helaas vormen de heren uitzondering op de regel...arbeid loont. Weinig respect voor dit soort tuig dat de dagen vult met creatief boekhouden. Op een dag komen ze waarschijnlijk nog slimmere mensen tegen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-01-18T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.