Philips: meer chiporders in vierde kwartaal

Philips heeft in de eerste maand van het afgelopen vierde kwartaal meer chiporders binnengekregen, zo meldt de Financiële Telegraaf.

De krant baseert dat op een interview met directeur Scott McGregor van Philips' halfgeleiderdivisie, in het internationale huisblad Mondial van Philips. Volgens McGregor presteert het elektronicaconcern, 'ongeveer gemiddeld'.
 
McGregor geeft in het interview geen voorspelling voor de rest van het jaar. Wel stelt hij dat Philips bij de planningen uitgaat van enkelcijferige groei van de industrie in 2002. "Als de industrie daadwerkelijk opleeft, is het goed mogelijk dat Philips een dubbelcijferige groei genereert, omdat we de capaciteit, de producten en het team ervoor hebben."
 
"We hebben onze voorraden de afgelopen tijd flink weten terug te brengen, en daar blijven we mee doorgaan", aldus McGregor in het huisorgaan. "Daardoor ontstaat een interessant probleem, omdat de verwachting van de levertijd van klanten niet met de voorraadcyclus overeenkomt. Daardoor hebben we zowel uitblijvende verkopen én boze afnemers."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-01-21T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.