KPNQwest schrapt 30 procent personeel

Bij KPNQwest verdwijnt op korte termijn 30 procent van het aantal banen, meldt het Financieele Dagblad op grond van een vertrouwelijk rapport.

De reorganisatie is het gevolg van de samenvoeging van KPNQwest met GTS en Ebone en werd in oktober vorig jaar al aangekondigd. De banen die verdwijnen zijn dubbel bezette functies, zo blijkt uit het vertrouwelijke interne rapport van KPNQwest, gedateerd op 6 februari. Over het precieze aantal ontslagen volgt over vier tot tien weken pas duidelijkheid.
 
Bij KPNQwest en GTS/Ebone werken 3200 mensen. Een 'interne bron' die het Financieele Dagblad opvoert, zegt dat de helft van de banen in Nederland verdwijnt. KPNQwest ontkent dit en zegt dat er momenteel nog geen duidelijkheid is over de hoeveelheid banen die in Nederland moet verdwijnen.
 
Het kantoor in Den Haag wordt op den duur gesloten, aldus het interne rapport. Een deel van de activiteiten verhuist naar België, maar het hoofdkantoor blijft gevestigd in Hoofddorp.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-02-08T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.