Bestuur Triple P ligt zwaar onder vuur

Fezi Khaleghi Yazdi is terug aan het front. De in 1997 uitgerangeerde oprichter van Triple P voert een groep aandeelhouders aan die Johan Vunderink, de huidige voorzitter van de raad van commissarissen, van belangenverstrengeling beschuldigt. Het herstelde Triple P zit echter niet te wachten op nieuwe onrust.

Een groep aandeelhouders - goed voor zo'n 45 procent van de aandelen in Triple P - heeft de ondernemerskamer van het gerechtshof in Amsterdam verzocht een onderzoek in te stellen naar de handel en wandel van de automatiseerder uit Vianen. Aanleiding is de vermeende belangenverstrengeling van Johan Vunderink, voorzitter van de raad van commissarissen en tot voor kort bestuurder van Triple P. De klagers eisen het ontslag van Vunderink en willen een aandeelhoudersvergadering bijeenroepen voor het benoemen van een nieuwe raad van bestuur en een raad van commissarissen. Komende donderdag behandelt de ondernemingskamer het verzoek.
 
Kijk voor een uitgebreid artikel in deComputable van 22 februari 2002.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-02-20T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.