Jury maakt selectie ICT Awards 2002 bekend

De kanshebbers voor de jaarlijkse ICT Awards en de Broos van Erp Prijs zijn geselecteerd. Op 2 april, aan de vooravond van The Internetworking Event, worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

Voor de beide awards hebben zich in totaal 135 bedrijven en personen aangemeld. De Broos van Erp Prijs telde 78 inzendingen, waaruit uiteindelijk de volgende bedrijven zijn geselecteerd: Aditel, Collexis, DMDsecure en File2Share. Het aantal inzendingen voor de ICT Company Award bedroeg 36. Daarvan werden er drie genomineerd: Kahuna Network Solutions, Vanco en Vodafone.
 
Voor de E-business Boardroom Award werden uit elf inzendingen uiteindelijk Albert Heijn (Ahold), Avéro Achmea en Siemens geselecteerd. Tien inzendingen waren er voor de E-manager van het Jaar. De strijd om de hoofdprijs zal gaan tussen Ivo Brautigam van Schiphol Group, Martijn Gribnau van Postbank/ING Group, Gerard Prins van Unilever Bestfoods Nederland en Paul van der Zee van Buhrmann.
 
Op 2 april wordt door de jury tevens de ICT Personality van het Jaar gekozen. Hiervoor worden traditiegetrouw geen genomineerden geselecteerd. Vorig jaar was Ton Risseeuw de winnaar.
 
De prijsuitreiking maakt deel uit van het ICT Event & Mouse Party, waarin de toegevoegde waarde van ict centraal staat. Tot de initiatiefnemers/partners van het jaarlijks terugkerende evenement behoren het ministerie van Economische Zaken, Nederland-ICT en het vaktijdschriftComputable.
 
Meer informatie over de awards en de jurysamenstelling is te vinden ophttp://www.ictevent.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-03-22T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.