Compaq Gouda verhuist naar Utrecht

De kantoorvestiging van Compaq in Gouda verhuist per 1 april naar het huidige Compaq-kantoor in Utrecht. De verhuizing loopt echter voor op schema en het Goudse pand is nu reeds voor 98 procent ontruimd.

De deadline voor de overheveling is aanstaande maandag, maar de vandaag verhuisde afdeling communicatie is één van de laatste afdelingen die overgaat. "We lopen nogal voor op schema", aldus woordvoerster Jolanda Peek. Het bedrijf wil hiermee efficënter opereren. De overnames van Tandem en DEC (Digital), alsook de eigen groei, hebben Compaq diverse, verspreide panden en locaties opgeleverd.
 
De vestiging te Gouda, aan de Groningenweg, wordt gesloten. Het daar werkzame personeel gaat over naar het Compaq-pand in Utrecht, aan de Europalaan. Dat kantoor is hiermee meteen hoofdkwartier van de Nederlandse tak van de Amerikaanse computerproducent. Het dienstencentrum in Gouda, aan de Muidenweg, blijft overigens wel bestaan op die locatie.
 
In totaal heeft Compaq Nederland ongeveer 1500 werknemers. Die zullen in de loop van 2004 voor het grootste deel verhuizen naar het nieuwe kantoorpand in bedrijvenpark Papendorp. Dat bevindt zich in de nieuw te bouwen wijk Leidsche Rijn, ten westen van Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-03-27T00:00:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.