Landis voert herstructureringen door

Ict-dienstverlener Landis gaat in overleg met de banken herstructureringen doorvoeren en zijn schuldenpositie saneren. De maatregelen volgen na het afketsen van de besprekingen met het

 Zuid-Afrikaanse Datatec over de overname van de distributie-activiteiten. Landis is inmiddels met diverse andere partijen in onderhandeling over het in zijn geheel of gedeeltelijk afstoten van deze tak. Als deze besprekingen niet tot het gewenste resultaat leiden, worden de distributieactiviteiten gedeeltelijk afgebouwd.
 
Landis gaat verder kostenreducties doorvoeren in zijn divisie Network Services, met als doel deze weer winstgevend te maken. Tenslotte wil het ict-bedrijf uitgroeien tot full service provider en aanvullende activiteiten als application services, verkoop van ict-infrastructuurproducten en educational services gaan leveren.
 
Met de activiteiten als serviceverlener en systemintegrator haalt Landis jaarlijks ongeveer 350 miljoen euro aan omzet binnen. Het bedrijf is daarmee winstgevend, maar het streeft naar een verdere verbetering van deze resultaten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-03-27T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.