Intrasites in financiële moeilijkheden

Het Bossche bedrijf Intrasites, bedenker van het virtuele internetkantoor Annapa.com, is op zoek naar een investeerder om de toekomst te redden.

De in 1999 opgerichte onderneming is in financiële problemen gekomen doordat investeringsmaatschappij NPM Capital zich uit het bedrijf heeft teruggetrokken. De overgebleven verstrekker van durfkapitaal, Twinning, wil alleen doorgaan met de financiering van het bedrijf als er een nieuwe investeerder wordt gevonden.
 
Intrasites ontwikkelt concepten en software voor bedrijfsportalen op internet en applicaties voor kennismanagement en 'human resource planning'. Bij Annapa.com, het vlaggenschip van het bedrijf, kunnen bedrijven zakelijke diensten afnemen als het beheer van agenda's, e-mail en documenten. De onderneming denkt zelf rond begin 2003 quitte te kunnen draaien en is dus vooral op zoek naar een investeerder om het lopende kalenderjaar te overbruggen.
 
In de herfst van 2001 meldde Intrasites nog dat het één van de weinige Nederlandse ict-starters was die in aanmerking kwamen voor een nieuwe financieringsronde bij NPM Capital en Twinning. Eind 2001 had NPM een belang van 6 procent in Intrasites. De investeerder wil vooralsnog niet zeggen waarom hij zich uit het bedrijf wil terugtrekken. De grootte van het Twinning-belang in Intrasites is niet bekend.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-04-15T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.