Pink en bonden akkoord over loonruimte

PinkRoccade en de vakbonden hebben overeenstemming bereikt over de loonontwikkeling van de 8.000 Nederlandse medewerkers van PinkRoccade.

Deze komt neer op gemiddeld 3 procent salarisverhoging vanaf 1 oktober 2002. De loonruimte voor 2003 zal in het najaar ter sprake komen. Daarnaast zijn op het gebied van pensioenen afspraken gemaakt over een plafond in de basiseind-loonregeling van PinkRoccade. De bonden zullen het bereikte resultaat met een positief advies aan hun leden voorleggen.
 
Behalve over de loonruimte en de pensioenproblematiek is met de vakorganisaties afgesproken dat indien de Wet Melding Collectief Ontslag een rol gaat spelen in de personeelsreductie die wordt geïmplementeerd, zij bij een eventuele collectieve ronde betrokken zullen worden.
 
Vooralsnog gaat PinkRoccade ervan uit dat de aangekondigde reductie met circa vierhonderd medewerkers kan worden uitgevoerd via natuurlijk verloop, interne mobiliteit en individuele regelingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-04-19T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.