Franse isp Wanadoo lijft MyWeb in

Isp MyWeb staat op het punt om overgenomen te worden door EuroNet Internet, een volle dochter van het Franse internetbedrijf Wanadoo

De huidige eigenaar van MyWeb, detailhandelsconcern Macintosh, en het management van Wanadoo hebben hierover een pincipe-overeenkomst getekend. Als de verdere besprekingen en de te volgen procedures tot een goed resultaat leiden, kan binnenkort een definitieve overeenkomst worden ondertekend.
 
MyWeb is een Nederlandse isp met 340 duizend geregistreerde abonnees, waarvan er 110 duizend actief zijn. Bij MyWeb zijn tien mensen werkzaam.
 
Macintosh Retail Group heeft besloten tot de verkoop van MyWeb 'vanwege de gewijzigde omstandigheden in de internetmarkt, waarin schaalgrootte voor isp's als noodzakelijk wordt gezien voor het bereiken van een aanvaarbaar rendement'.
 
Wanadoo behoort inmiddels tot de top 10 van Nederlandse webportalen. Als de beide partijen definitieve overeenstemming bereiken over de verkoop van MyWeb, verstevigt Wanadoo haar positie als een van de top drie isp's in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-04-17T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.