DMR Consulting verdwijnt in Nederland

DMR Consulting wordt in Nederland opgeheven. Bij het kantoor van deze dochteronderneming van Fujitsu werkten circa vijfentwintig consultants.

Het Canadese bedrijf opende in 1998 de deuren in Utrecht om in te springen op de aanpak van het millenniumprobleem. Volgens het vorig jaar gelanceerde plan zouden ICL en DMR Consulting overal worden samengevoegd tot Fujitsu Services: wereldwijd de derde ict-dienstverlener na IBM en EDS.
 
Frank Boekel, algemeen directeur Fujitsu Services, stelt dat elke landenvestiging de vrijheid heeft om de plannen aan te passen aan de lokale marktomstandigehden. In zijn visie pasten de activiteiten van DMR niet bij rol die het 'nieuwe' Fujitsu Services in Nederland gaat spelen. "Wij richten ons op infrastructuurdiensten en applicatieoplossingen. DMR levert management consulting. Bovendien is het kantoor te klein en wil DMR niet investeren in overnames om de levensvatbaarheid te vergroten."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-04-26T00:00:00.000Z redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.