Magnus ziet omslagpunt in zicht komen

It-dienstverlener Magnus heeft zoals verwacht een moeizaam eerste kwartaal achter de rug.

De it-consultancy blijft terughoudend, aldus Magnus, wat blijkt uit het uitstel van grote investeringsbeslissingen en lange beslistrajecten voor de aanschaf van bedrijfssystemen. Magnus heeft over het afgelopen kwartaal geen concrete winst- en omzetcijfers afgegeven, omdat het in een transitiefase naar de Euronext verkeert. Pas aan het einde van het volgende kwartaal komt Magnus met kwantitatieve (halfjaar)-cijfers.
 
Magnus gaat ervan uit dat de markt voor it-dienstverlening in de tweede helft van het jaar weer iets zal aantrekken. Op de Aziatische markt is voor Magnus de orderportefeuille over het huidige kwartaal redelijk gevuld. Ook voor de Benelux is een lichte verbetering in orderaantallen merkbaar.
 
Volgens ceo Marco Verver van Magnus lijkt het omslagpunt in zicht: "De kostenbesapringen, de versterking van de commerciële slagkracht en de aanpassingen van het dienstenportfolio beginnen vruchten af te werpen. Vanwege de moeilijke marktomstandigheden zullen we de verhouding tussen onze kostenstructuur en marktomstandigheden blijvend moeten bewaken."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-04-25T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.