Ict-ondernemers optimistisch na rampjaar

Ict-ondernemers zijn na het rampjaar 2001 optimistischer gestemd over de vooruitzichten voor de ict-branche.

Dit bleek tijdens een bijeenkomst van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) in Amsterdam. Over het exacte tijdstip van de opleving verschillen de diverse ondernemers weliswaar van mening, maar dat het herstel er ergens tussen eind dit jaar en begin 2003 zit aan te komen, is volgens de topmanagers een feit.
 
Bestuursvoorzitter H. Bosma van PinkRoccade verklaarde tegenover het Anp dat 'het nog tot begin 2003 duurt voordat de markt aantrekt'. Ook financieel directeur J. Docter van Getronics is van mening dat er dit jaar 'nog geen duidelijke verbetering' van de markt te zien zal zijn. Maar hij gaat er wel vanuit dat de neergang nog dit jaar tot staan wordt gebracht.
 
CMG-topman C. Stutterheim wees erop dat de ict-branche door de malaise gedwongen is te saneren. "Dat betekent dat we er magerder en dus fitter uitkomen. Het is onvermijdelijk dat hierdoor de omzet- en winstgroei terugkeert."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-05-23T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.