Webradio en virtuele dakkappel winnen prijzen

De digitale radio voor deeldoeldgroepen van Solutions Radio heeft gisteravond op het Nationaal ICT Event de Broos van Erp-prijs gewonnen. De Digitale Dakkapel van De twee snoeken automatisering heeft op dezelfde bijeenkomst de PricewaterhouseCoopers Innovator Award 2006 gewonnen.

De Broos van Erp-prijs is de aanmoedigingsprijs - met een bedrag van 50.000 euro - van het ministerie van Economische Zaken. Winnaar Solutions Radio, die oorspronkelijk begon met het uitzenden van kerkdiensten via webradio, is verkozen boven drie andere genomineerden. Dat waren filmsite Directmovie.nl, elektronisch medicijnen-voorschrijfsysteem FarMedvisie en sms-sollicitatiedienst Interim Labour.

De PricewaterhouseCoopers-prijs - van 27.500 euro - voor innovatoren telde in totaal 27 aanmeldingen waaruit vier genomineerden zijn geselecteerd. Winnaar daarvan is dus Internetapplicatie De Digitale Dakkapel, voor het afhandelen van bouwvergunningen bij gemeenten. De andere genomineerden waren gsm-puzzelspel Gowaku van Codeglue, natuurlijke-taalsoftware voor websites van Q-go en e-ansichtkaartendienst Greetz van Venspro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-06-21T11:31:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.