Intel onthult spraak- en dataplatform

Intel introduceert een nieuwe open-architectuurplatform waarmee het mkb goedkoper toegang krijgt tot gecombineerde spraak- en dataproducten.

Het Intel Converged Communication Platform (Iccp) zit momenteel nog in de bêta-testfase, maar zal begin juli officieel worden gepresenteerd. Om het nieuwe platform bedrijfsklaar te maken, heeft Intel een exclusieve, pan-Europese samenwerkingsovereenkomst gesloten met netwerk- en telefoniedistributeur Crane.
 
Het Iccp is ontwikkeld volgens het pbx-formaat (private branche exchange), gebaseerd op de Windows2000-servertechnologie en is geschikt voor vijftig tot 360 gebruikers. Intel heeft samengewerkt met onafhankelijke softwareleveranciers om applicaties voor het platform te ontwikkelen. Hierdoor zijn de kosten van het convergentieproces voor de eindgebruikers binnen de perken gebleven. Het midden- en kleinbedrijf krijgt hiermee toegang tot technologie die tot nog toe onbetaalbaar was, zo stellen Crane en Intel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-06-03T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.