Directeur HP Nederland geeft 2003 nu al op

De kersverse directeur van HP Nederland, Erik van der Meijden, verwacht dat de ict-sector in Nederland niet eerder dan in 2004 weer aantrekt. Het fusiebedrijf overweegt acquisities te doen in de ict-dienstensector.

Met deze verwachting over de Nederlandse bedrijfstak schaart Van der Meijden zich in een groeiende rij van onderzoeksbureaus die tot vergelijkbare conclusies komen. Hij daagde zijn gehoor van klanten en partners op een bijeenkomst in Bussum uit het tegendeel te beweren, maar het bleef stil in 't Spant.
 
In het lopende jaar 2002 constateert HP een daling in de hardwaresector, een kleine stijging in de software en een stationaire markt in de dienstverlening. "Richting 2005" verwacht Van der Meijden een "substantiële groei" voor HP in de ict-dienstensector. Overnames "lokaal en wellicht ook internationaal" moeten HP als dienstverlener van de zevende plaats in de top drie krijgen. Daartoe zou de omzet (nu vierhonderd miljoen euro) bijna verdubbeld moeten worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-06-13T00:00:00.000Z René Rippen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.