Butler: Top 5 it-industrie bepaalt richting

Webdiensten breken pas over tien jaar door, en dan duurt het nog eens tien jaar voordat er echt sprake is van integraal samenwerkende bedrijven. Dat verwacht analist Martin Butler.

Butler, ceo van het gelijknamige onderzoeksbureau in het Verenigd Koninkrijk, sprak op het seminar 'De onvermijdelijke samenwerking' van Iquip Informatica. Hij meent dat, willen ondernemingen meer it gebruiken, de producten goedkoper moeten worden. Als de trend doorzet, besteden organisaties meer aan it dan zij winst zouden maken.
 
Willen webdiensten echt van de grond komen, dan moet de it-industrie eengrid maken op internet waarin dergelijke diensten zijn te vinden. "Als je de pers en de it-branche moet geloven, zijn we over drie jaar zo ver. Er komt echter veel meer bij kijken. Ik denk dat het wel tien jaar duurt voordat het zo ver is. Pas over twintig jaar is sprake van écht samenwerkende bedrijven."
 
Kijk voor een uitgebreid artikel in de Computable van 21 juni 2002.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-06-20T00:00:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.