KPN: 'Meerderheid tevreden over i-mode'

Ongeveer 85 procent van de gebruikers zegt tevreden te zijn over i-mode.

Dit blijkt uit cijfers van KPN Telecom over de tevredenheid onder de gebruikers nadat de mobiele internetdienst anderhalve maand geleden in Nederland werd geïntroduceerd.
 
Van de gebruikers zegt 78 procent tevreden te zijn over de betaalde diensten op i-mode. 87 Procent zegt gebruik te maken van i-mail op i-mode. Volgens KPN verloopt de verkoop van de i-modetoestellen volgens plan. Afgelopen week is de grens van vijftigduizend klanten, waarvan tienduizend in Nederland, gepasseerd.
 
Volgens KPN is het merendeel van de gebruikers tussen 20 en 35 jaar. 82 Procent is te vinden op de consumentenmarkt en 18 procent op de zakelijke markt. Van de i-modeklanten stapt 72 procent in op de databundels 200 kB en 1 MB en kiest 28 procent voor grotere bundels van 5 MB en meer. Het gemiddeld aantal contentdiensten waarop i-modeklanten zich abonneren, staat inmiddels op drie. KPN verwacht dat het aantal contentdiensten voor i-mode voor eind juli zal zijn opgelopen naar tachtig.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-06-18T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.