Getronics en Versatel samen in CWI-deal

Getronics en Versatel gaan samen datacommunicatie- en ict-infrastructuurdiensten leveren aan het het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI).

Hoveel geld er in totaal met de deal is gemoeid, is niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat de overeenkomt Versatel een bedrag van meer vijftien miljoen euro oplevert.
 
Onder de overeenkomst levert Getronics onder meer een nieuw wide area network (Wan), internetdiensten en gerelateerde services voor 140 CWI-lokaties. Versatel treedt daarbij op als onderaannemer en levert zijn Mpls IP VPN-oplossingen. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar met een optie voor de uitbouw van de diensten met nog eens drie jaar.
 
Getronics treedt binnen het project op als service management integrator voor het datacommunicatienetwerk. Eerder sloot Getronics al een gelijksoortig contract met het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV), dat net als het CWI deel uitmaakt van het Suwi-domein (Structuur Uitvoering Werk en Inkomen).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-06-18T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.