InfoCare in handen van researcher Heliview

Het Bredase marktonderzoeksbureau Heliview neemt ict-beursorganisatiebureau InfoCare uit Den Bosch over.

Hoeveel geld er met de transactie is gemoeid, is niet bekendgemaakt. InfoCare is marktleider op het gebied van ict-gerelateerde congressen. Daarbij gaat het om de organisatie van een aantal crm-jaarcongressen in Ahoy Rotterdam, Storage World en Linux 2000. Daarnaast is het bedrijf eigenaar van en tweetal portalen over crm en opslag.
 
Door de kwakkelende ict-markt raakte InfoCare in de financiële problemen. Na de overname door Heliview verhuist het grootste deel van de personeelsleden naar Breda, waar de activiteiten van InfoCare worden voortgezet. Volgens Heliview vullen beide bedrijven elkaar goed aan. "We zijn nu in staat om de ict-markt een volledig informatiescala te bieden via verschillende kanalen, zoals research, conferenties, trainingen en online informatieportalen", aldus algemeen directeur Ton Ketelaars van Heliview.
 
Het marktonderzoeksbureau wil met de overname van InfoCare zijn activiteiten verder uitbreiden in de Benelux. Behalve een kantoor in Breda, heeft het ook een vestiging in Brussel. De belangrijkste aandeelhouders van Heliview zijn het management en The Need to Know Group.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-06-25T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.