Dutchtone pleit voor ict-minister

Directievoorzitter David Holliday van Dutchtone pleit voor de benoeming van een minister van ict en voor de oprichting van een telecomuniversiteit.

"Dergelijke initiatieven zouden recht doen aan de belangrijke positie die de ict-sector heeft verworven in de afgelopen jaren. Alleen dan krijgt deze sector de aandacht die het verdient en kan de digitale Delta realiteit worden", aldus de Dutchtone-topman in zijn inleiding tijdens de bijeenkomst 'Digitale Delta: feit of fictie?', deze week in het Haagse perscentrum Nieuwspoort. Daar hield Holliday bovendien een pleidooi voor een actievere overheid, die "alert en verstandig omgaat met de snelle veranderingen in de sector en tijdig de randvoorwaarden creëert voor een soepel functionerende ict-industrie".
 
Gisteren melddeComputable.nl nog dat Jos Hessels, de nieuwe ict-woordvoerder voor het CDA, weinig ziet in een aparte minsiter voor ict-zaken. Ook de VVD heeft al aangegeven zo'n minister niet nodig te vinden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-06-28T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.