KPNQwest niet als één geheel verkocht

De kans dat het netwerk van het failliete KPNQwest als geheel wordt verkocht, is uiterst klein geworden nu het bod van investeringsmaatschappij Trimoteur is afgeketst.

Vorige week haakte de andere potentiële bieder op het totale netwerk, het Amerikaanse AT&T, ook al af. Het lijkt er daarom op dat KPNQwest in kleinere stukken wordt opgedeeld. Voor onderdelen van het failliete bedrijf hebben zich alles bij elkaar zo'n veertig gegadigden gemeld, waaronder KPN en Deutsche Telekom.
 
Trimoteur had 200 miljoen euro geboden voor het netwerk van KPNQwest, maar dit bod werd door de curatoren en voornaamste schuldeisers als 'onvoldoende' gekwalificeerd. De redenen daarvoor zijn niet officieel gegeven, maar volgens insiders zou het zijn, omdat een te klein deel van het bod contant geld betrof. Het bod van Trimoteur bestond voor zestig miljoen euro aan cash en de rest uit een overname van de schulden van de schuldeisers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-07-01T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.