Quadron herverkoper van Scala-producten

Quadron is door erp-leverancier Scala Business Solutions aangewezen als herverkoper voor de Nederlandse markt.

Tot dusverre trad Quadron uit Zeist nog uitsluitend op als integratiepartner van Scala, maar nu gaat het bedrijf een sleutelrol vervullen in de verkoop van Scalaproducten, alsook de consultancy en systeemimplementatie. Een van de producten die het Quadron-kanaal verkocht zullen worden, is het net op de markt gebrachte iScala 2.1, het nieuwe platform voorcollaborative erp.
 
Quadron gaat zich concentreren op werven van meer klanten in Scala's sleutelmarkten: dochterondernemingen en divisies van wereldwijd opererende concerns en het midden- en kleinbedrijf. Via die weg hoopt Scala uiteindelijk ook wereldwijde contracten binnen te slepen.
 
Veel van Quadrons consultants zijn op dit moment al nauw betrokken bij de implementatie van Scala-software bij zakelijke klanten in Nederland. Scala opereert inmiddels in 110 landen via een wereldwijd partnernetwerk

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

In reactie op het artikel "Quadron is door erp-leverancier Scala Business Solutions aangewezen als herverkoper voor de Nederlandse markt" het volgende; zelf ben ik (Fastware & Advisering) vanaf 1994 tot 1997 aangesteld voor de Benelux. Heb een vermogen geinvesteerd naast de opbouw van het benodigde netwerk (o.a. Sema Group). Dit naast de top accountancy die Fastware allen blindelins wisten te vinden voor RFI (request for information) en RFP. Wel 400 aanvragen ontvangen.
Helaas liet Scala het afweten, want haar vestiging in Zaventem was niet berekend kennelijk op deze business, waar een toonaangevend service een must is. Het was Fastware die zich ontfermde, want Scala schitterde van afwezigheid, naast de vele beloften aan haar klanten in de Benelux. Velen waren de wanhoop nabij en waren blij dat ze bij Fastware terecht konden voor hun Helpdesk.
Laat Scala als organisatie eerst haar oude schulden aan Fastware & Advisering inlossen, alvorens weer met de centen van Fastware juist in Nederland met haar activiteiten te starten. Hun accountant Wood.... in Zaventum weet hier meer van.
Ferry Schwab
Management Consultant
Tel 0341 45 3817 GSM 0651 217 687

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-07-09T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.