Onrust bij Werklinq na vertrek directeur

Het vertrek van directeur Martijn van Oorschot bij Werklinq heeft tot onrust onder medewerkers geleid. Ook is er irritatie over veelvuldige vervanging van inhuurkrachten door Cap-personeel.

Een Cap-woordvoerster meldt dat de rust na enkele gesprekken is teruggekeerd. Zij stelt dat Van Oorschot bij het begin 2002 door Cap Gemini Ernst & Young overgenomen computerbedrijf van de Arbeidsvoorziening, een interim manager was wiens contract op 1 juli afliep. De tijdelijk directeur had graag willen blijven, maar volgens or-voorzitter Eric Fraikin denkt Cap het transitieproces zonder hem te kunnen voortzetten. Hij noemt het besluit vooral een kostenafweging. Inmiddels zijn veel inhuurkrachten uitgestroomd, ondanks toezeggingen van een vast contract, en vervangen door Cap-medewerkers, al dan niet 'bankzitters'.
 
Of de kou inderdaad uit de lucht is, moet nog blijken. In eind juni verstuurde brandbrieven uiten medewerkers, waaronder leden van het managementteam, zware kritiek op de autoritaire leiding van de directie vanInformation Systems Management, de divisie waarbinnen Werklinq valt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-07-18T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.