SNT heeft wereldwijde crm-ambities

SNT heeft wereldambities op het terrein van de crm-markt. Daarom is het op zoek naar een partner met wie het samen de globale markt kan betreden.

De huidige grootaandeelhouder van SNT, KPN, heeft al aangegeven dat het aan de strategische plannen van SNT wil meewerken. Volgens Leo Roobol, lid van de raad van bestuur van KPN, wil het telecomconcern meewerken aan de verdere groei van SNT. Bovendien heeft ict-dienstverlener Atos Origin aangegeven zich geleidelijk uit SNT terug te zullen trekken. De huidige marktomstandigheden vragen om snelle expansie. Vandaar dat SNT de handen vrij wil hebben voor het zoeken van een geschikte partner.
 
Over de eerste helft van dit jaar heeft SNT een nettowinst geboekt van 3,1 miljoen euro. Een jaar eerder draaide het bedrijf nogbreak even. In het resultaat is een last verwerkt van 3,2 miljoen euro voor de afwaardering van het 22 procents aandeel in het inmiddels failliete Emis.
 
Inclusief de overgenomen callcenteractiviteiten van Atos Origin kwam de omzet uit op 255,6 miljoen euro, een daling van 9 procent vergeleken met de eerste zes maanden van 2001.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-07-17T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.