Leiden helpt (vrouwelijke) starters

Liacs, het informatica-instituut van de Universiteit Leiden, organiseert een opleiding voor startende ict-ondernemers. Het Europees Sociaal Fonds vergoedt voor vrouwelijke starters een groot deel van de studiekosten.

De opleiding, die in september van start gaat en twee keer per jaar wordt gehouden, duurt een halfjaar. Zij is bedoeld voor mensen met mininaal HBO-niveau die net een eigen ict-bedrijf hebben opgezet of willen beginnen. Het programma biedt een op de persoonlijke situatie van de deelnemer toegesneden combinatie van training, opleiding en coaching. De deelnemende starters krijgen op verschillende niveaus inzicht in de problematiek van het opzetten van een bedrijf, zoalsbusiness management, ict, juridische zaken en persoonlijke ondernemersvaardigheden.
 
De opleiding kost zevenduizend euro. Vrouwen kunnen een flinke tegemoetkoming krijgen in het kader van een subsidieregeling van het Europees Sociaal Fonds voor vrouwelijke startende ondernemers in de ict. Zie verder:http://loshetop.leidenuniv.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-08-28T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.