Opleidingentak CSS gaat samen met FSR

Het Nederlandse Computer Services Solutions (CSS) brengt zijn opleidingentak CSS Education onder in een nieuwe joint venture met de FSR opleidingengroep.

Beide partijen werken al enkele jaren nauw samen en zullen naar verwachting een jaaromzet kunnen behalen van acht miljoen euro. De joint venture, die vanaf 1 oktober operationeel moet zijn, biedt werk aan circa 85 mensen.
 
FSR opleidingengroep is gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderwijskundige tools. Daarbij wordt ict-technologie ingezet om kennis op maat te distribueren en te registreren binnen organisaties.
 
CSS Education is gespecialiseerd in ict-trainingen, niet alleen op locatie maar ook via internet (e-learning). De opleidingentak komt onder meer voort uit de overname van Computerij Opleidingen door CSS. De beide partners hopen door de fusie de winstgevendheid van de opleidingactiviteiten de komende jaren verder uit te kunnen bouwen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-09-03T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.