Joint venture PinkRoccade en Delta Lloyd

PinkRoccade en verzekeraar Delta Lloyd willen de administratie van de particuliere schadeverzekeringen van zowel Delta Lloyd als OHRA onderbrengen in een joint venture.

Dit nieuwe Schade Service Centrum (SSC), dat werk biedt aan circa 160 medewerkers, neemt alle administratieveback office-processen van de verzekeraars over. PinkRoccade zal zich binnen de nieuwe formule onder meer bezighouden met het inbrengen van ict-vernieuwing en de bijbehorende infrastructuur. Delta Lloyd brengt haar portefeuille- en verzekeringskennis in.
 
Het is de bedoeling dat in een later stadium ook andere verzekeraars tot de joint venture kunnen toetreden, via de inbreng van hun administratieve processen betreffende schadeverzekeringen.
 
De deal kan worden beschouwd als een strategische zet voor PinkRoccade. De it-dienstverlener wil een koppositie bereiken in de uitbestedingmarkt voor verzekeraars in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-09-10T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.