AND vraagt uitstel bij Ondernemingskamer

AND International Publishers heeft de Ondernemingskamer in Amsterdam gevraagd de uitspraak in de zaak van een groep aandeelhouders tegen de uitgever twee weken uit te stellen.

"De partijen zijn momenteel in een vergevorderd stadium van onderhandelingen, met als doel tot een oplossing te komen van de lopende geschillen", zo liet AND gisteren weten. De elektronische uitgever publiceerde op 21 augustus een voorlopig verlies over de eerste helft van 2002 van 425 duizend euro. Het is nog niet bekend wanneer de definitieve cijfers worden gepubliceerd.
 
Het is voor de tweede keer dat er om uitstel wordt gevraagd in deze zaak. Eind augustus hield de Ondernemingskamer, onderdeel van het Gerechtshof, de einduitspraak ook al veertien dagen aan.
 
Een kleine groep aandeelhouders klopte eerder dit jaar aan bij de Ondernemingskamert en beschuldigde AND van wanbeleid. Aanleiding waren de conclusies uit een door dezelfde Ondernemingskamer ingesteld onderzoek naar de gang van zaken bij AND. Uit dat onderzoek zou blijken dat er in de periode dat J. de Kruif de enige commissaris was, onder meer in strijd met de wet werd gehandeld. Bovendien zouden aandeelhouders stelselmatig verkeerd zijn voorgelicht door AND.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-09-13T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.