KPN rondt verkoop kabelactiviteiten af

Telecomconcern KPN doet via zijn kabeltak Vision Networks de kabelactiviteiten in Polen van de hand.

Met deze transactie heeft KPN al zijn kabelactiviteiten verkocht. De kabelbelangen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk werden al eerder afgestoten en de telco wacht nog op definitieve goedkeuring van de Tsjechische mededingingsautoriteiten voordat ook in dit land de verkoop van de kabelbelangen kan worden afgerond.
 
Vision Networks Polen is verkocht aan een consortium geleid door 3TS Venture Partners A.G. Het consortium bestaat verder uit Technologieholding Central and Eastern European Fund N.V., Technologieholding Central and Eastern European Parallelfund B.V., Nova Polonia Private Equity Fund LLC, Nederlandse Financieringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden en Innova/98 LLC.
 
Vision Networks Polen Holding is eigenaar van Slaska Telewizja Kablowa, de tweede kabeltelevisie-exploitant in Opper-Silezië. Voor de verkoop is nog de goedkeuring vereist van de Poolse mededingingsautoriteiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-09-26T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.