Aino-onderdeel Kreaton naar oud-management

Het oude management van Aino-dochtermaatschapij Kreaton heeft de activa uit de failliete boedel overgenomen. Dit meldt curator Johan Westerhof.

Zeker tien, maar mogelijk vijftien medewerkers kunnen meegaan in de doorstart. De activiteiten zijn ondergebracht in een nieuwe BV, Xtendes genaamd. De standplaats blijft Houten.
 
Kreaton adviseert bedrijven en organisaties op het gebied van inkoop, logistiek en facilitair management. De firma maakte vóór de Aino-fusie deel uit van Avalix. Het oude management onder leiding van Henk van Wijk trad een aantal maanden terug, maar duikt nu op als reddende engel.
 
Verder laat Westerhof weten dat afgelopen vrijdag het faillissement is uitgesproken over Aino Consultancy & Management BV. Aino bezat hierin een belang van 85 procent, het management de overige 15 procent. De curator is somber gestemd over een doorstart van deze club van circa tien interim-managers. Hij is momenteel ook nog bezig met de afwikkeling van Aino-belangen in Archifact (50 procent) en Synwell, het aanpassen of opzeggen van de huurcontracten van de acht Aino-panden en de verkoop van de inventaris.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-10-14T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.