Neways Electronics sluit vestiging in Huizen

De reorganisatie bij Lucent Technologies is voor Neways Electronics aanleiding om de activiteiten in Huizen over te brengen naar de vestigingen in Leeuwarden en Son.

Voor de 55 medewerkers betekent dit meeverhuizen of omzien naar een andere werkgever. In Huizen richtte Neways zich op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige elektronica voor kleine series. Het sluiten van de vestiging in het Gooi geeft geen aanleiding de eerder uitgesproken verwachtingen voor dit jaar bij te stellen. Neways gaat ervan uit dat de tweede helft van dit jaar betere resultaten zal laten zien dan de eerste zes maanden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Is dit het zoveelste voorbeeld van de vruchten van ons alom geprezen poldermodel?
Hou de lonen laag en idem voor het niveau van de mensen en de banen die ze kunnen doen? Doe niks aan innovatie en kennisontwikkeling en behoud.
Vooral geen aantrekkelijke omstandigheden scheppen om high potentials flexibel te kunnen inzetten en hier te houden. Er zou eens mensen boven het maaiveld uit kunnen steken in dit platte landje. Mensen die internationaal naam en faam maken en NL als kennisland in de wereld zet en houdt. Nee, laten we het houden bij onze koopmansgeest en ons alleen maar afvragen 'Wat kost dat? "en 'Wat levert het op?' Penny wise and pound foolish is dan ook geen nederlandse uitdrukking.
Hopelijk komt er een eind aan deze kennisdrain en wat meer waardering voor technische bedrijven en wetenschappelijk onderzoek. Als productie- en distributieland stellen we ook al niet veel meer voor. Mogelijk worden we dan weer aantrekkelijk als vestigingsplaats ook in tijden van rightsizing van de economie.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-10-30T00:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.