Krimpend Solidium blijft op overnamepad

Solidium zet zijn overnamestrategie voort; het heeft applicatiebeveiligingsbedrijf Bartox overgenomen. Ondertussen is het personeelsbestand afgenomen.

Solidium is in 1998 ontstaan uit het samengaan van Client Solutions en Match4. Het jaar daarop nam het Xirion, Cadenz en Olympic over. Hiermee had het 450 medewerkers. Begin dit jaar lag dat aantal op 350 werknemers, zo meldt Solidium op zijn website (http://www.solidium.nl). Het huidige aantal personeelsleden ligt rond de tweehonderd mensen, inclusief de tien van het overgenomen Bartox.
Solidium-directeur Anton Greve noemt de overname van Bartox een versterking van de consultancy-activiteiten, en wel op het gebied van het J2EE-platform en beveiliging van Internetapplicaties op basis van Java. Hier is nu een groeiende vraag naar, aldus Greve.
Bartox maakt beveiligingssoftware voor financiële instanties, verzekeringsmaatschappijen en de Nederlandse overheid. De producten zijn bedoeld voor het beveiligen van online-bankieren en betalingsverkeer via Internet.
Solidium bekleedt posities in demComputable 100 (http://www.computable.nl/artikels/archief2/d45ho2jj.htm), onder meer in het Imago-onderzoek (http://www.computable.nl/artikels/archief2/d45ho2xx.htm)en de lijst meest gewaardeerde partners (http://www.computable.nl/artikels/archief2/d45mh2tn.htm).
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-11-26T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.