Kennisnet wil met magazines drempel verlagen

Stichting Kennisnet lanceert deze maand drie tijdschriften die de drempel voor het gebruik van de onderwijsstartpagina en van ict in de klas moeten verlagen.

Kennisnet InDruk PO is bedoeld voor leerkrachten in het basisonderwijs. InDruk VO is voor docenten in het voortgezet onderwijs en InDruk BVE is voor leraren in de beroeps- en volwasseneneducatie. De magazines verschijnen vier keer per jaar in een oplage van 120 duizend exemplaren.
 
De stichting, in 2001 opgericht, ondersteunt het gebruik van internet in het onderwijs. Het afgelopen jaar werden ruim elfduizend scholen, onderwijsinstellingen, bibliotheken en musea aangesloten op Kennisnet. Dat richt zich voornamelijk op het onderwijs, maarComputablemeldde eerder vanochtend al dat slechts één op de drie leerlingen en twee op de drie leraren gebruikmaken van het onderwijsnetwerk (http://www.computable.nl/artikels/binnlan2/n4902sea.htm).
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-12-02T00:00:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.