Vier miljoen euro subsidie voor bedrijven

Bovo Casting uit Helmond, BGT Oppervlaktetechniek uit Eindhoven en de TU Delft krijgen bijna een miljoen euro subsidie. De drie bedrijven werken aan nieuwe productiemethoden voor componenten van mobiele netwerken.

Er is vier miljoen euro beschikbaar aan subsidie. In totaal krijgen vier projecten financiële steun. Die moet ertoe bijdragen dat de regio Zuidoost-Brabant de koppositie op technologiegebied in West-Europa behoudt. De helft van het geld komt uit Brussel en wordt toegewezen door de Stimulus-stuurgroep, de organisatie die beslist over Europese subsidies voor regionale projecten. De andere helft van de subsidie komt van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven, het ministerie van Economische Zaken en de provincie.
 
Bij de andere drie projecten gaat het om verspanende technologie, het uitwisselen van kennis in de regio en een vernieuwde afvulmachine van reageerbuizen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-12-09T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.