Kadaster bouwt nieuw it-kantoor in Apeldoorn

Het Kadaster bouwt een nieuwe it-vestiging in Apeldoorn, waarmee het de huidige decentralisatie in die stad wil opheffen. Het gaat om een gebouw van tienduizend vierkante meter kantoorruimte.

Dat meldt de Apeldoornse Courant. Het Kadaster is verplicht om het kantoor Europees aan te besteden. Die procedure is inmiddels in werking gezet. Volgens Joop van Eekeren, adjunct-directeur facilitaire zaken, is het doel van de nieuwbouw om de huidige decentralisatie binnen Apeldoorn op te lossen. Het Kadaster heeft een hoofdvestiging aan de Hofstraat en daarnaast is er personeel werkzaam in bijvoorbeeld de Grifttoren, de Brinkhof, de Brinkstede en het Jean Monnetpark. De plannen in Apeldoorn staan los van de vijftien regiokantoren.
 
Eind januari 2003 hoopt Van Eekeren duidelijkheid te hebben over wie de nieuwbouw gaat realiseren en waar het nieuwe pand zal komen te staan. Het Kadaster heeft drie locaties op het oog: een gebouw bij La Tour, het Van Gelderpark of het Businesspark Apeldoorn. Verwacht wordt dat het gebouw medio 2005 in gebruik kan worden genomen en er vierhonderd mensen komen te werken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-12-09T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.