IBM hoogst gewaardeerd in imago-onderzoek

Een grootscheeps imago-onderzoek, uitgevoerd onder de lezers van Computable, laat zien dat vooral de grote, traditionele ict-bedrijven hoog worden gewaardeerd door Nederlandse automatiseerders.

IBM scoort veruit het hoogst, en komt in de drie onderzochte categorieën - beste werkgever, meest innovatieve bedrijf en meest populaire zakenpartner - als winnaar uit de bus.
 
Opvallend is ook de hoge score van Microsoft, dat in de totaal-lijst van het imago-onderzoek op de derde plaats eindigt, na Hewlett-Packard. Oracle staat op de vierde plaats, Philips op vijf. De best scorende bedrijven zijn dus zonder uitzondering grote leveranciers, die weliswaar soms onder vuur liggen vanwege hun dominante marktpositie, maar door vakgenoten het meest gewaardeerd worden.
 
Kijk voor een uitgebreid artikel in de Computable van 8 november 2002.
 
De digitale versie van de Computable 100 en het imago-onderzoek zijn te vinden ophttp://www.computable.nl/computable100.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-11-07T00:00:00.000Z Marco van der Hoeven
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.