Nederlandse team vroeg uit Imagine Cup

Het Nederlandse team dat mee doet aan Microsofts programmeerwedstrijd Imagine Cup is niet door de eerste ronde heen. De jury vindt de applicatie 'Health Desk' niet goed genoeg.

De presentatie van het Nederlandse team ging niet helemaal zoals gepland. Teamleider Rolf Huisman start sterk, aldus academic relations manager Maarten-Jan Vermeulen van Microsoft, maar daarna beginnen de problemen. In eerste instantie wil de bot die antwoord moet geven op vragen van de ‘patiënt’ niet starten. Daarom besluit het team de webversie te laten zien, maar helaas laat ook het netwerk het afweten. Uiteindelijk gaat toch alles goed en mag de jury vragen stellen.

Vermeulen vindt de vragen van de jury pittig. “Gevraagd wordt welke code is gebruikt en vooral wat de applicatie bespaart en verbetert.” Die laatste vraag kan teamleider Rolf niet echt beantwoorden.

Het team is echter niet in mineur, zegt Vermeulen. Het kan dan ook toch een goede indruk achterlaten. Als blijkt dat er tijdens het avondevenement geen gameactiviteiten zijn, wil Matthias Huisman daar wel voor zorgen. Met resultaat; het Nederlandse team, bestaande uit de broers Huisman en vriend Sebastian Schimmel, heeft groot succes met zijn Lan Party. Daarmee hebben de jongens een vermelding in de Imagine Cup Times weten te realiseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-08-11T07:07:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.