Xerox biedt 'Imaging Service' vanuit Venray

Xerox Global Services optimaliseert de dienstverlening op het gebied van imaging (beeldverwerking) met het openen van drie aanvullende Imaging Services Centres (ISC) in respectievelijk Venray, Madrid en Ebina (Japan). Eerder al werden ISC's opgestart in Hot Springs (VS), Mitcheldean (VK), Sao Paulo (Brazilië), Singapore en Tokyo (Japan).

Het Xerox Imaging Services Centre in Venray verzorgt voor klanten in 'Centraal Europa' het digitaliseren van alle soorten papieren documentbestanden, van facturen tot en met technische tekeningen. Door hierop (via diverse eigen technologieën) metadata extractie – het automatisch classificeren van informatie - toe te passen en ze via interfaces in systemen van de klant in te lezen, optimaliseert Xerox Global Services (XGS) de kritische bedrijfsprocessen van de gebruikers.

Xerox Global Services komt daarnaast met een nieuw intern en gemeenschappelijk softwareplatform, dat zorgt voor de verbinding van alle Imaging Services Centres. Hierdoor kan men voor internationaal opererende gebruikers de gedigitaliseerde bestanden op diverse locaties centraal beheren. Werner Branje, de eerste Central European Region Manager Imaging & Document Management Services: "Het Xerox Imaging Centre in Venray heeft een Europese regionale functie. Vanuit dit ceentrum worden klanten uit de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bediend. Gezien de marktpotentie, in combinatie met de gebruikte technologieën en het wereldwijde leveringsnetwerk, wordt er een flinke expansie verwacht in Venray."

Met de nieuwe centres in Venray, Madrid en Edyna bezit Xerox Global Services nu imaging en repository centres op twintig locaties, verspreid over de wereld. XGS heeft een omzet van 3.3 miljard dollar en telt ruim 15.000 medewerkers op het gebied van consulting en outsourcing services in meer dan 160 landen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-11-15T15:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.