Managed hosting door True

Winnaars aan het woord: Ortec

‘Een fantastische bekroning’

Gerrit Timmer van Ortec ontving de Computable ‘Impuls Award’ 2006.

Wat betekende de award voor u?

Ceo Gerrit Timmer: "Computable Impulse Award is voor ons een fantastische bekroning van ons jubileum en voor alles wat we hebben bereikt op het gebied van planning en optimalisatie."

Maakt u dit jaar weer kans?

Voor het it-project van het jaar in de zorg, omdat ORTEC momenteel erg hard aan de weg timmert binnen de zorgsector, en dan vooral binnen de gemengde en ambulante zorg. Zo heeft ORTEC voor zorgaanbieder Florence een geïntegreerde oplossing geïmplementeerd, waarmee de zorgaanbieder de intramurale en extramurale zorg kan plannen en combineren in één geïntegreerde oplossing.

Wie gunt u een Award?

Raet is de grootste kennisintensieve ‘state-of-the-art' it-dienstverlener in Nederland voor HR-, payroll- en employeebenefitoplossingen. Ze neemt werk uit handen door slimme online applicaties aangeboden via het ‘software as a service'-model, de hoogwaardige implementatie hiervan en outsourcingsdiensten. Die positie heeft zij opgebouwd door een constant niveau in kwaliteit en service, waarbij diepgaande knowhow van wet- en regelgeving wordt ingezet voor het ontwikkelen van deze hrm- en payroll-applicaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.