Genomineerd?
Plaats een button op uw website!

Vergroot uw kansen door extra stemmers te werven

Lezers van het ict-weekblad Computable en bezoekers van de Computablewebsite bepalen wie er op 11 oktober 2007 in de prijzen vallen. Vergroot uw kans op een award door zoveel mogelijk mensen te vertellen dat u bent genomineerd.

Button op uw website

Om u als genomineerde te helpen extra stemmen te trekken, heeft Computable een kantenklare button gemaakt voor op uw website. De button staat hiernaast afgebeeld.

Plaats deze button op de homepage van uw bedrijf en zorg ervoor dat de button clickable is. Het adres waarnaar de button moet verwijzen luidt: http://www.computable.nl/awards

Op deze site staat een nominatierapport waarin de redenen voor uw nominatie kort worden opgesomd. U kunt de button ook rechtstreeks naar dit nominatierapport laten verwijzen. U vindt het nominatierapport vanuit de pagina 'Awards'. Vanuit het nominatierapport kunnen lezers rechtstreeks naar de stemprocedure om op u te stemmen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-01-01T13:35:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.