Miljard per kwartaal voor CA

Voor het eerst in zijn geschiedenis passeert Computer Associates International (CA) de grens van een miljard dollar omzet in één kwartaal.

Dit gebeurde in het derde kwartaal van het lopende boekjaar: de omzet kwam uit op 1,004 miljard. De bijbehorende nettowinst bedraagt 227 miljoen dollar. Deze cijfers vertegenwoordigen groeipercentages van respectievelijk 39 en 30 procent.
Over de eerste negen maanden komt de omzet uit op 2,394 miljard, maar werd een nettoverlies geleden van 321 miljoen dollar. Zonder de overname zou de nettowinst op 487 miljoen dollar zijn uitgekomen. Vorig jaar werd in deze periode nog 219 miljoen dollar verdiend, zelfs na de acquisitie van The ASK Group (Ingres).
De toename van de omzet danktchief executive officer Charles Wang met name aan de populariteit van Unicenter, software voor het beheren van client/server-omgevingen. Ook de andere client/server-produkten deden het volgens hem goed.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-01-29T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.