Working Tomorrow, LogicaCMG

Working Tomorrow, LogicaCMG is door Computable-lezers genomineerd voor de Computable Award IT-onderzoek(er) van het jaar.

Working Tomorrow krijgt deze nominatie voor de actieve begeleiding van studenten in hun afstudeerfase bij het ontwikkelen van allerhande innovaties in allerlei markten.

Quotes: "Ontwikkelt innovatieve toepassingen in allerlei markten", "Werkt met afstudeerders van alle technische opleidingen in Nederland"

Working Tomorrow is een programma van LogicaCMG voor studenten in de laatste fase van hun studie. Het programma biedt hen de mogelijkheid een afstudeeropdracht uit te voeren gericht op innovatie. Met prototypes en demo's toetst het programma nieuwe technologische ontwikkelingen op haalbaarheid en mogelijkheden. Ook zoekt Working Tomorrow naar nieuwe methodieken en concepten. Denk aan methodieken ter ondersteuning van diensten als Business Intelligence, het automatisch testen en outsourcing. Wat betreft concepten gaat het om zaken als energiemanagement, locatiegebonden diensten, mobiel werken en smart sensoring. De student krijgt op deze manier de mogelijkheid een uitdagende en innovatieve afstudeeropdracht in een bedrijfsmatige omgeving uit te voeren.

Meer informatie: http://www.workingtomorrow.nl/
Working Tomorrow
Agressie herkennen door geluid en beeld

En wat vindt Working Tomorrow?

Klik hier voor een korte reactie van Working Tomorrow op deze nominatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-01-01T15:52:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.