Omzet Simac Techniek 45 procent omhoog

Simac Techniek (informatietechnologie) heeft de omzet vorig jaar met 45 procent zien groeien naar 173,8 miljoen gulden. Het grootste deel van deze omzetstijging was autonoom.

De Veldhovense onderneming profiteerde van de goede marktontwikkeling in de segmenten waar ze werkzaam is, zoals telematica (netwerken en modems), open systemen (Unix- en PC-platforms), draadloze communicatie en visuele inspectiesystemen. Ook het bedrijfsresultaat is in 1995 sterk verbeterd. Hier was sprake van een toename met 80 procent tot 6 miljoen gulden. De nettowinst ging met 66 procent omhoog tot 3,6 miljoen gulden.
De orderportefeuille per ultimo 1995 was goed en de orderbinnenkomst in 1996 ligt tot op heden boven budget. Gelet op de aanhoudend positieve marktontwikkeling wordt een verdere groei van omzet en resultaat verwacht. Ook het onlangs van Neways overgenomen Stock Control International zal hieraan naar verwachting een positieve bijdrage leveren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-03-04T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.