Vijf procent omzetgroei Cap Volmac

Cap Volmac boekte in 1995 een omzetgroei van 5 procent tot 849 miljoen gulden. De nettowinst bedroeg 72 miljoen, een toename van 9 procent. Hiermee blijft de groei achter bij een - overigens kleinere - concurrent als CMG, maar de nettomarge is aanzienlijk beter.

Verdeeld over de activiteiten blijken de takken advisering en systeembeheer het snelst te groeien. De adviseurs van Cap Volmac zorgden vorig jaar voor een omzet van 157 miljoen gulden, 37 procent meer dan in 1994. In systeembeheer werd 46 miljoen omgezet, een stijging van 43 procent. Projectdiensten, voornamelijk detachering, daalde met 2,5 procent licht tot 580 miljoen.
Gekeken naar branche blijkt vooral de financiële sector vorig jaar fors geïnvesteerd te hebben in informatietechnologie. Cap Volmac noteerde in ieder geval een toename van 9 procent tot 208 miljoen gulden in deze sector. Industrie, handel en diensten waren goed voor een stijging van bijna 6 procent tot 412 miljoen. De overheid gaf wat minder uit bij de Utrechters: de omzet daalde met anderhalf procent tot 173 miljoen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-03-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.